Klockradio biltema

Klockradio DAB+/FM – Biltema.se

Vid köp av en väckarklocka eller klockradio med eller utan projektion ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Digital väckarklocka med DAB+/FM-radio. Radion har 30 förvalsstationer, dubbla alarm med väckning via summersignal eller radio. Dessutom har den snooze- och sleep-funktion, 3,5 mm audioutgång samt dimbar display. Drivs med medföljande spänningsadapter för 230 V. Mått: 150 x 124 x 55 mm.

Klockradio – Biltema.se

Bruksanvisning för Biltema 37-567 Klockradio. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

Digital väckarklocka med stor tydlig display och FM-radio som kan lagra 20 radiostationer. Dubbla alarm med väckning via summersignal eller radio. Funktioner för snooze och sleep samt dimbar display. Drivs med inbyggd spänningsadapter för 230 V och batteribackup med 2 x AAA-batterier (medföljer ej). Mått: 170 x 50 x 84 mm.

Projektionsklockradio – Biltema.se

Bruksanvisning för Biltema 24-655 Klockradio. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

Med denna snygga klockradio blir det både lättare att hålla koll på tiden och lättare att ta sig upp om morgnarna. Roterbar projektion   Väckarklockan har en inbyggd projektor som kan visa tiden i taket. Projektionen är enkel att slå av och på och kan också roteras 180°.  Inbyggd FM-radio Klockradion har en inbyggd FM-radio som kan lagra upp till 10 radiostationer och har både manuell och automatisk kanalsökning. Med dubbla alarm Klockan har en praktisk alarmfunktion med dubbla alarm. Det innebär att du kan ställa in två olika väckningstider som väcker dig antingen med en ljudsignal eller genom att radion går igång. Snooze-funktion Genom att trycka på snooze-knappen när alarmet ringer så tystnar signalen och ljuder igen efter nio minuter. Det minskar risken att du försover dig. Tupplurs- och sleep-funktion Gillar du att somna med radion på kan du använda dig av sleep-funktionen, då stängs radion av automatiskt efter en viss tid. Vill du vila och vakna av att radion startar använder du istället tupplursfunktionen, radion startar då automatiskt efter den tid du ställt in. Tydlig LED-display Klockradion har en tydlig LED-display som visar klockslag utifrån 24-timmarsskalan. Dimmer-funktion   När radion är avstängd och aktuell tid visas kan ljusstyrkan på displayen dimmas, det gör att du kan få en ljusstyrka som känns bekväm att titta på även nattetid. Batteribackup Klockan är försedd med batteribackup för att garantera att klocka och alarmtid finns kvar även efter ett eventuellt strömavbrott. Viktigt att tänka på Titta aldrig direkt in i projektorlampan då ljusstrålen är stark. Projektionen syns bäst på en slät vit yta. Alarmet kommer ej att ljuda om spänningen är frånkopplad och klockan enbart går på batteribackupen, siffrorna på displayen är då också nedsläckta.

Klockradio med inbyggd termometer – Biltema.se

Aktuella Klockradio Qi-laddning erbjudanden från Biltema reklamblad. Kolla in dom senaste Klockradio Qi-laddning erbjudandena och njut av dom billigaste …

Med denna stilrena klockradio blir det lättare att ta sig upp om morgnarna. Praktisk FM-radio Klockradion är försedd med en praktisk FM-radio med uppdragbar antenn. Något som gör det möjligt för dig att lyssna på nyheterna eller din favoritkanal även när strömmen gått eller om du är ute och campar.  Med alarmfunktion Klockan har en praktisk alarmfunktion. Du kan välja att antingen bli väckt av en ljudsignal eller genom att radion går igång.  Termometer som mäter i °C och °F Klockradions termometer mäter temperaturen i både °C (grader Celsius) och °F (grader Fahrenheit). Det gör att du lätt kan växla mellan de två för att översätta en temperatur från en skala till den andra. Tydlig LCD-display Klockradion har en tydlig LCD-display som visar temperatur, klockslag, dag och datum eller radiofrekvens. Du kan välja om du vill att klockan ska följa tolv- eller 24-timmars skala. Enkel att ta med Klockradions smidiga storlek gör att den är enkel att ta med om du exempelvis ska ut och campa. Viktigt att tänka på Ska alarmet starta radion måste du först välja radiofrekvensen med radion på.  Se alltid till att ha nya fräscha batterier hemma. Då är radion alltid redo att användas och kan då även användas som nödradio.

Projektionsklockradio med riktbar projektor – Biltema.se

7 feb. 2023 — Klockradio, multimedia – Biltema. Med Bluetooth® stereohögtalare, 2 x 3 W, FM-radio, AUX in, 3″ LCD-skärm, USB-ingång (för laddning), …

Med denna snygga klockradio blir det både lättare att hålla koll på tiden och lättare att ta sig upp om morgnarna. Riktbar projektion   Väckarklockan har en inbyggd riktbar projektor som kan visa tiden på väggen eller i taket. Det gör att du enkelt kan se tiden utan att behöva kolla på själva klockradion. Projektionen slås enkelt av eller på med ett knapptryck. Inbyggd FM-radio Klockradion har en inbyggd FM-radio som kan lagra upp till 10 radiostationer och har både manuell och automatisk kanalsökning. Med dubbla alarm Klockan har en praktisk alarmfunktion med dubbla alarm. Det innebär att du kan ställa in två olika väckningstider som väcker dig antingen med en ljudsignal eller genom att radion går igång. Snooze-funktion Genom att trycka på snooze-knappen när alarmet ringer så tystnar signalen och ljuder igen efter nio minuter. Det minskar risken att du försover dig. Tupplurs- och sleep-funktion Gillar du att somna med radion på kan du använda dig av sleep-funktionen, då stängs radion av automatiskt efter en viss tid. Vill du vila och vakna av att radion startar använder du istället tupplursfunktionen, radion startar då automatiskt efter den tid du ställt in. Tydlig LED-display Klockradion har en tydlig LED-display som visar klockslag utifrån 24-timmarsskalan. Dimmer-funktion   När radion är avstängd och aktuell tid visas kan ljusstyrkan på displayen dimmas, det gör att du kan få en ljusstyrka som känns bekväm att titta på även nattetid. Batteribackup Klockan är försedd med batteribackup för att garantera att klocka och alarmtid finns kvar även efter ett eventuellt strömavbrott. Viktigt att tänka på Titta aldrig direkt in i projektorlampan då ljusstrålen är stark. Projektionen syns bäst på en slät vit yta. Alarmet kommer ej att ljuda om spänningen är frånkopplad och klockan enbart går på batteribackupen, siffrorna på displayen är då också nedsläckta.

Köp en billig【Väckarklocka】hos Biltema Varför betala mer?

Köp en billig【Väckarklocka】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av en väckarklocka eller klockradio med eller utan projektion ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Bruksanvisning Biltema 37-567 Klockradio – Manuall

Bruksanvisning Biltema 37-567 Klockradio

Bruksanvisning för Biltema 37-567 Klockradio. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

Bruksanvisning Biltema 24-655 Klockradio – Manuall

Bruksanvisning Biltema 24-655 Klockradio

Bruksanvisning för Biltema 24-655 Klockradio. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare.

Klockradio Qi-laddning erbjudande hos Biltema

Aktuella Klockradio Qi-laddning erbjudanden från Biltema reklamblad. Kolla in dom senaste Klockradio Qi-laddning erbjudandena och njut av dom billigaste Klockradio Qi-laddning erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Biltema Sverige – Dagens julklappstips – klockradio med…

Keywords: klockradio biltema