Netflix betalningsproblem

Det står ”Ditt konto är fryst på grund av ett betalningsproblem”

Lös betalningsproblem. Här är några av de vanligaste orsakerna till att du kan få problem med din betalningsmetod samt förslag på hur problemen kan lösas.

Om du ser felmeddelandet ”Ditt konto är fryst på grund av ett betalningsproblem” kan du använda den här artikeln för att lösa problemet.

Fakturering och betalningar – Netflix Help Center

Fakturering och betalningar

Betalningsproblem Ditt konto är för närvarande fryst på grund av ett problem med din senaste betalning. Gå till netflix.com/payment för att uppdatera.

Förstå din Netflix-faktura och lös betalningsproblem.

Netflix-fel NQM.407 – Netflix Help Center

Netflix-fel NQM.407

Lär dig hur du uppdaterar e-postadressen, telefonnumret, lösenordet, leveransadressen och betalningsmetoden för ditt Netflix-konto.

Om du stöter på felmeddelandet ”Betalningsproblem” eller ”Fel vid nerladdning” på din mobil eller surfplatta som kör Android kan du använda den här artikeln för att lösa problemet.

Hur du uppdaterar din Netflix-kontoinformation

När betalningsinformationen har uppdaterats kan du fortsätta att använda Netflix. Om du har problem med att uppdatera betalningsinformationen kan du …

Lär dig hur du uppdaterar e-postadressen, telefonnumret, lösenordet, leveransadressen och betalningsmetoden för ditt Netflix-konto.

Det står ”Det här kortet stöds inte i den här regionen”.

Har du fått ett e-postmeddelande eller sms som ber om e-postadressen, telefonnumret, lösenordet eller betalningsmetoden för ditt Netflix-konto?

Om du ser felmeddelandet ”Det här kortet stöds inte i den här regionen.” kan du använda den här artikeln för att lösa problemet.

Nätfiske eller misstänkta e-postmeddelanden och sms som …

Nätfiske eller misstänkta e-postmeddelanden och sms som utger sig för att komma från Netflix

Logga in på ditt Netflix-konto. · Välj Faktureringsinformation (Billing Details) under Medlemskap och fakturering (Membership & Billing). · Klicka på datumet för …

Tips på hur du identifierar och rapporterar misstänkt nätfiske eller bluffmeddelanden via e-post eller sms.

Hur man skriver ut en faktura för debiteringar från Netflix

Information om betalning och fakturering – de betalningsuppgifter du har tillhandahållit till Netflix och information om de debiteringar vi gjort eller …

Lär dig hur du skriver ut en faktura för ditt Netflix-abonnemang från Netflix webbplats.

Så här uppdaterar/kommer du åt information kopplad till ditt …

Så här uppdaterar/kommer du åt information kopplad till ditt konto

Däremot kan vi ta bort alla betalningsmetoder så länge du inte betalar via en partner eller med ett presentkort. Om du vill fortsätta använda Netflix efter att …

Använd den här artikeln om du vill veta hur du får tillgång till och uppdaterar information som är kopplad till ditt konto.

Ta bort en betalningsmetod från ditt konto – Netflix Help Center

Ta bort en betalningsmetod från ditt konto

Jag har debiterats av Netflix, men jag har inget konto. Någon kan ha startat ett konto med din betalningsmetod · Fortsatta debiteringar på ett utgånget kort · Ett …

Läs mer om hur du tar bort betalkort eller betalningsmetoder från ditt Netflix-konto.

Okända eller oauktoriserade debiteringar från Netflix

Här följer ett antal lösningar om du ser debiteringar du inte väntat dig på ditt kontoutdrag.

Keywords: netflix betalningsproblem