Perkthe me google

Përkthe me Google

Sajtet e uebit. Përkthim teksti. Zbulo gjuhën. Zbulo gjuhën. Shqip. Anglisht. Arabisht. swap_horiz. Shqip. Shqip. Anglisht. Arabisht. Përkthe nga. search.

Google Translate – Aplikacionet në Google Play

Përkthimi i tekstit: Përktheni midis 108 gjuhëve duke shtypur • Trokit për të përkthyer: Kopjoni tekstin në çdo aplikacion dhe prekni ikonën “Përkthe …

Photo Translator – Translate – Aplikacionet në Google Play

Kthejeni kamerën tuaj në një Përkthyes. Thjesht bëni një foto dhe merrni përkthimin. Teksti i përkthyer do të jepet në tekstin origjinal në foto.

Përdorni kamerën e telefonit për të skanuar dhe përkthyer tekste nga foto, fotografi dhe imazhe

Pyetjet e shpeshta – Crowdsource Help – Google Support

Pyetjet e shpeshta – Crowdsource Help

Ne mbështetemi te dëshira e mirë e anëtarëve të komunitetit për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së shërbimeve të tilla si Google Maps, “Përkthe me …

Çfarë duhet të bëj nëse nuk i përgjigjem dot një pyetjeje?Nëse pyetja duket e paqartë ose nëse mendon se nuk e di përgjigjen, thjesht kapërceje atë pyetje dhe kalo te pyetja tjetër duke

Përkthim ‘google’ – Fjalor shqip-Anglisht | Glosbe

Preprint serverat mund të ofrojnë shërbim të ngjashme me ato të revistave, dhe Google Scholar indekseve shumë preprint serverat dhe mbledh informacion rreth …

Si të përdorim Google Translate, aplikacioni më i mirë i …

Si të përdorim Google Translate, aplikacioni më i mirë i përkthimit për Android. | Androidsis

Si të përdorni Google Përkthe, aplikacioni më i mirë i përkthimit për Android. · Shkarkoni Google Translate falas nga Google Play Store · Por çfarë na ofron …

Ne vazhdojmë me udhëzimet themelore të Android me të cilat duam t’ju japim një udhëzues praktik përdorimi, në mënyrë që të njihni aplikacionet në thellësi

Google Perkthe

Gjuhët – Përkthe me Google PËRKTHE Eksploro botën në mbi 100 gjuhë. … Per perkthim pajteni Google Translate :D. Përkthe me Google Përmirëso apl. translate …

Google Perkthe

Google PerktheGjuhët – Përkthe me Google PËRKTHE Eksploro botën në mbi 100 gjuhë. interpretim · përkthim · sqarim · transferim · transmetim · version …

alphabet lore font generator

Save Save ebook shqip Fjalori Me Emra Shqip For Later. … Perkthe me google … anglisht perkthe org 16 WordExpress Santa Monica, kompani me bazë në CA …

Keywords: perkthe me google, google translate shqip anglisht