Portabel gasolgrill biltema

Portabel gasgrill – Biltema.se

Effektiv och smidig gasgrill lämplig för camping och andra friluftsaktiviteter. En praktisk förvaringsväska medföljer.

Portabel gasgrill

Portabel gasgrill – Biltema.se

Effektiv och smidig gasgrill lämplig för camping och andra friluftsaktiviteter. 2,3 kW. Mått: 460 x 344 x 128 mm. Förvaringsväska medföljer.

Effektiv och smidig gasgrill lämplig för camping och andra friluftsaktiviteter. En praktisk förvaringsväska medföljer. Drivs med gasolbehållare 17-594/17-975, 227 g (ingår inte).

Köp【Gasolgrill】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Gasolgrill】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av någon av våra billiga gasolgrillar i olika storlekar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Campinggrill, gasol – Biltema.se

Smidig och gedigen gasolgrill med rök, två brännare för grillning och en för rökning. Piezotändning. Dubbla hopfällbara sidobord, kontrollpanel och fack för rökspån i rostfritt stål. Tre reglage med gummerade, förkromade handtag. Lock i aluminium med inbyggd termometer. Stativ med hjul finns att köpa som tillbehör.  Mått på grillen: (L) 118,5 x (B) 52 x (H) 38 cm. Grillyta: (L) 48,8 x (B) 33,5 cm. Grillhöjd 24,5 cm. OBS! gasregulator med slang ingår inte.

Gasolgrill, 3 brännare – Biltema.se

Gasolgrill, 3 brännare

Portabel gasgrill – Biltema.se

Portabel gasgrill

Portabel gasolgrill – Clas Ohlson

Portabel gasolgrill | Clas Ohlson

Portabel gasolgrill | Kompakt design | PRIMUS Kuchoma

Portabel gasolgrill | Kompakt design | PRIMUS Kuchoma | Jula

Kompakt gasolgrill som du enkelt tar med till dina favoritplatser. Med piezotändning, non stick-belagt grillgaller samt rostfri droppbricka. Drivs av Primus gasbehållare (säljs separat).

Bäst i test av bärbara gasolgrillar – Aftonbladet

Bäst i test av bärbara picknickgrillar med gasol

De är små, smidiga och inte allt för dyra. Att ta med en liten bärbar gasolgrill på utflykten är både billigare och mer hållbart än att avverka engångsgillar på löpande band visar vårt nya test av fyra modeller. Vi har testat fyra moldeller av picknickgrillar – och hittat en riktig favorit som ger grym värme och suveränt resultat!

Portabel gasolgrill till båten – MotorbåtSnack – Maringuiden

Keywords: portabel gasolgrill biltema