Vattenavledare från stuprör biltema

Regnvattenslang 3,6 m – Biltema.se

Regnvattenslang 3,6 m

Takavvattning – Biltema

Takavvattningssytem hos Biltema – Biltema.se

Vårt takavvattningssystem innehåller stuprör, hängrännor, utkastare och lövskydd för hängrännan. Hitta det du behöver hos Biltema

Fällbar utkastare – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. En fällbar utkastare används om du vill ta tillvara på regnvattnet, i till exempel en tunna, för att använda till bevattning. Kan användas i kombination med en brunnsutkastare om markavlopp finns.

Takavvattning – Biltema.se

Takavvattning

Brunnsutkastare – Biltema.se

Tillverkad av svartlackerad, varmförzinkad stålplåt. Ytskikt av high-built polyester (HBP), som inte bleknar av vind och solsken. Uppfyller svensk standard SS-EN612 och SS-EN1462. Används för att leda vattnet ner i ett markavlopp invid husväggen. Den bästa lösningen för att undvika vattenansamling intill husväggen.

Regntunna, 220 L – Biltema.se

Av svart plast (PP). Med kopplingar, anslutning till stuprör, tappkran i botten, barnsäkert lock och bottenställning. OBS! Låt inte tunnan stå vattenfylld vintertid eftersom vattnet fryser och det finns risk att tunnan spricker.

Avledningsslang Rain Drain TB10 – Jula

Avledningsslang | RAINDRAIN Rain DrainTB10

En enkel lösning när du behöver leda bort vatten längre sträckor. Klipps enkelt till önskad längd. Tillverkad av kraftig UV-beständig plastfilm.

Dagvattenrör (P-31387) – Byggmax

Vattenavledningsslang – Jemfix

Vattenavledningsslang

För temporär vattenavledning från hä…

Keywords: vattenavledare från stuprör biltema