Växthus biltema

Växthus, 190 x 120 cm – Biltema.se

Smidigt växthus med full ståhöjd. Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk med blixtlåsöppning i gaveln och hyllor på långsidorna för placering av krukor. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Växthus, 4,5 m² – Biltema.se

Litet växthus för trädgårdsentusiasten med lackerad sockel, aluminiumram och okrossbara fönster i klar polykarbonat som stänger ute skadligt UV-ljus. Växthuset har en dörr i gaveln med gångjärn och magnet för uppställning samt ett öppningsbart takfönster. Konstruktionen är anpassad för nordiskt klimat och tål både höga vindhastigheter och tung snölast.

Växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Litet växthus som enkelt placeras ovanpå din odlingslåda. Aluminiumram med UV-behandlade, 4 mm kanalplastrutor och öppningsbara takfönster.

Växthus, trä, 69 x 49 cm – Biltema.se

Stilrent växthus med ram av granträ och fönster av UV-skyddande kanalplast, 3 mm. Växthuset har öppningsbart lock i taket, två dörrar fram och tre trähyllor invändigt.

Växthus, 126 x 86 cm – Biltema.se

Anpassat för odlingslåda/pallkrage (120 x 80 cm). Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk, ventilationsöppningar med insektsnät på kortsidorna och öppningsbar långsida. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Miniväxthus, 69 x 49 cm – Biltema.se

Miniväxthus, 69 x 49 cm

Litet växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Cylinderformat drivhus anpassat för stor odlingslåda/pallkrage. Lättmonterad ställning i metall med dragkedjeförsedda luckor för vädring, skötsel och skörd på långsidorna. Plastduken knäpps fast i de medföljande tryckknapparna som skruvas fast i pallkragen.

Växthus 0,8 m² – Biltema.se

Litet växthus för balkongen eller den lilla trädgården. Ram av aluminium med 0,7 mm klart termoglas (polykarbonat). Skjutdörr på framsidan och sluttande tak med öppningsbart fönster. Öppen baksida. Monteras mot vägg.

Så monterar du ditt växthus – Biltema.se

Har du köpt ett växthus? Grattis! Med vårt växthus kan du och familjen låta era gröna fingrar härja fritt bland grönskande odlingar och mysiga stunder tillsammans. Vårt växthus är byggt för att ni ska få ut det mesta av er odling, med robusta och funktionella material och ventilationsfönster som…

Keywords: växthus biltema, biltema växthus